Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Ett stort tack! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Ett stort tack till alla er som gensvarat på kommentarfunktionen denna första bloggdag. Det är roligt med så mycket uppmuntrande tillrop. Jag hoppas verkligen att bloggen skall bli till välsignelse och en möjlighet att sakligt och lugnt kunna kommentera olika företeelser i Sverige idag samt utveckla  teologisk reflektion. Jag hoppas också att kunna dela med av en både viktiga andliga upplevelser och vardagsnära erfarenheter. I allt detta vill jag hålla Jesus högt så drar han oss alla till honom.