Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Från mobilen | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Just nu befinner jag mig på resande fot i Europa. Är på ett hotellrum utan datauppkoppling så jag knappar mödosamt in detta på Birgittas telefon.
Hotellrumet är rätt kalt och ogästvänligt, lite småkyligt, en smal och hård säng i europeisk stil. På väggen hänger två kopparstick som jag först inte uppmärksammade alls. När jag tittade efter blev jag helt paff. Ett föreställde Stockholm och det andra Uppsala slott! Verkligen märkligt. Undrar hur de hamnat här? Nåväl, nog om detta.

Det blir lite oregelbundet med bloggen denna vecka. Men nu kommer snart mitt nästa TV-program. Där intervjuar jag Johan Lundell, generalsekreterare för Ja till livet, om den nuvarande abortsituationen i Sverige. Se gärna på det på webben på fredag eller på Kanal 10 följande måndag. Striden om det ofödda barnets rätt till liv fortsätter och vi får inte tröttna att informera och engagera oss. Vi kan varken låta likgiltighet, cyniskhet, hån eller vrede stoppa oss från att försvara de mest oskyddade personerna i vårt land. Det var väldigt roligt att prata med Johan om denna oerhört angelägna sak. Han är informerad och engagerad och man uppskattar sådana människor! Ta dig gärna tid att titta på detta!