Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Jesusmanifestationen den 3 maj. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Den 3 maj i Stockholm händer något mycket viktigt. Hoppas du kan var med där. Det blir en helt unik manifestation av den kristna tron med förhoppningsvis upp till 20-25 000 människor om arrangörerna får som de vill.

Det hela börjar med förbön kl. 09:00 i Filadelfiakyrkan. Sedan kl. 12:00 är det öppna möten på 7 torg över hela Stockholm. Sedan går tre marcher från olika håll emot centrum och träffas i Kungsträdgården. Där blir det ett stort manifestationsmöte kl. 15:00. Det hela avslutas med ett möte i Citykyrkan kl. 19:00. Vilken dag det kommer att bli!! Jag ser själv fram emot att vara med och att tala, tillsammans med andra talare, i Kungsträdgården och senare på kvällen i Citykyrkan.

Personligen tror jag detta är en unik manifestation också av den enhet som vuxit fram de senaste åren mellan olika samfund och grupper. Det blir en stor bredd på represenataitonen. Inspiratör till det hela är pastor Stanley Sjöberg och jag hade möjlighet att intevjua honom i mitt TV program som finns på webben. På måndag 28/4 kan du se det i kanal 10. Vi ses i Stockholm 3 maj.