Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Söndagens vila. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Idag är det söndag, Herrens dag. På den dagen samlades de första kristna tidigt i gryningen och firade Herrens uppståndelse med bön, lovsång, tillbedjan, skriftläsning, predikan och nattvard. Under förföljelserna fick man göra det i smyg, ofta i katakomber eller undanskymda platser och med livet som insats. Det behöver inte vi.

Jag hoppas du tar tillfället att att gå i kyrkan och prisa den levande Guden denna söndag. Det är underbart att komma samman med de olika lemmarna i Kristi kropp och tillsammans upphöja Jesus. du behöver församlingen och församlingen behöver dig. Vi kommer inte bara för att själva bli betjänade utan för att betjäna Herren och göra tjänst inför Hans ansikte och tillsammans med alla de heliga i alla tider och på alla platser prisa och lova Honom. Ha en underbar söndag-Herrens uppståndelsedag och vila ut i Herrens gårdar. Han som är uppstånden kommer att möta dig med all sin kraft, uppenbarelse, närvaro och kärlek. Han väntar på dig!