Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Nu är sommaren här! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Sommaren har väl varit igång i flera veckor. Men för mig börjar nu vad jag kallar för ”sommarterminen”. Det är sommarens alla resor och konferenser och allt som hör till detta nu när bibelskolan, kristna skolan och Livets Ords universitet haft sina avslutningar.

Det är ju en högsäsong på sommaren vilket gör att semestern ofta får vänta. Under årens lopp har det blivit väldigt lite av semesterveckor under sommaren och sedan brakar hösten igång i ett enda gatlopp av aktiviteter fram tills jul och sedan är det Nyårskonferensen. I år försöker jag åtminstone få in lite mer luft i kalendern (jag kan riktigt höra min närmaste personal fnissa lite förtvivlat). Får se om det lyckas?

Det betyder att det kan bli lite mer oregelbundet med bloggandet under juni, juli. Det kan bli svårt att hålla daglig kontakt med dig. Vi får se hur det går, jag skall försöka så ofta jag kan, men i höst är jag definitivt igång igen. När du läser  detta är jag i Israel på vår stora sommarresa och hoppas kunna skriva lite därifrån också och även från andra ställen jag besöker i sommar.

Tack för en härlig vår i bloggvärlden! Vi hörs snart igen och ha en underbar sommar med Herren.