Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Snart är det Europakonferens! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

För oss på Livets Ord är Europakonferensen, den 27:e juli till och med den 3:e augusti, en verklig höjdpunkt. Omkring 1000 personer är aktivt involverade i frivilliga förberedelser och arbete i och runt konferensen, i princip dygnet runt. Det är en makalös insats och en offervilja som är fantastisk. Och det behövs verkligen, inte minst för att serva för alla dessa tusentals människor som besöker konferensen under den vecka den pågår.

Under årens lopp har konferensen vuxit både i omfång och i styrka. Utanför kyrkan byggs det upp en hel liten tältstad för olika aktiviteter, inte minst för familjer och barn. Det är så härligt att vara kvar på kvällarna efter mötena och träffa så mycket folk som har gemenskap, grillar, samtalar och tar till sig allt som har hänt på mötena.

Det händer alltså väldigt mycket förutom själva mötena som berikar och bygger upp. I år kommer det också att finnas möjliget till självavård av erfarna pastorer och själavårdare för de som har behov av detta.

Det finns så mycket både unga och gamla, för de som kommer ensamma och de som kommer med sina familjer. Alla får plats och alla är betydelsefulla. Under årens lopp har många skeptiker och sökare besökt oss också och det är härligt att kunna ha konferensen öppen för alla.

Talarna kommer från hela världen och de har starka budskap och tilltal ifrån Herren. Samtidigt är det inte för talarnas skull som vi kommer samman. Vi kommer samman som Guds folk, från olika delar av Kristi kropp för att söka Herrens ansikte. Vi kommer samman för att tillbe och lovsjunga, för att lyssna till Andens röst och för att möta Jesus och hans uppståndelsekraft. Vi kommer samman för att söka Guds vilja för oss själva, för Kristi kropp och för Sverige.

Vi tror på kraften i Guds levande ord, Bibeln, som Herren vill stadfästa med under och tecken efter hans vilja. Vi tror på kraften i den gemensamma förbönen som når till Faderns hjärta. Vi tror på kraften i lovsången och ine minst  i den kärleksfulla glada gemenskapen. Vi tror också på Herrens närvaro och beröring av oss i nattvarden som kommer att avsluta det sista mötet efter en lång och härlig vecka, söndagen den 3 augusti.

Du är mycket välkommen att dela gemenskapen med oss inför Herrens ansikte under en härlig och spännande vecka då vi tror att Herren kommer att beröra sitt folk. Vill du veta mer kan du gå in på vår webbsite!