Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Hans Weichbrodt. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det var en välsignad broder som besökte oss igår kväll på Europakonferensen. Det var så fräscht att lyssna på honom. Det var också nyttigt för de av vårt folk som inte upptäckt honom att få höra denna glada, allvarliga, känsliga, frimodiga, moderna men klassiska förkunnelse från en präst som Herren använder på ett ovanligt och inflytelserikt sätt, inte bara i Sveige utan över hela Europa.

Det var äkta kristendom som presenterades igår kväll. Mer av denna varan! Det var starkt Kristuscentrerat, bibliskt, öppet för Anden och med stor kärlek till hela Kristi kropp samt ett allvar och en stor nöd för och iver för äkta och djupgående väckelse i Sverige. Inget fladder på ytan där utan radikalat och djupgående.

Det skall bli roligt att se hur Herren fortsätter att använda Hans och vi se fram emot att han kommer tillbaks till oss. Gå gärna in och lyssna på honom