Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Redan lördag. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det var väldigt vad fort denna veckan gick. Det är redan lördag. Det har varit en fantastisk vecka, som ju slutar först imorgon. För mig personligen har,förutom alla härliga möten, inte minst gemenskapen mellan så många predikanter från många länder varit givande. Jag har suttit hela veckan och samtalat mellan mötena med predikanter, och andra, från Uzbekistan, Tadjikistan, Indien, Brasilien, Sydafrika, Ukraina, Ryssland m.m. m.m.

Det är så uppfriskande att möta syskon från hela världen, och hela Sverige, och höra vad Herren gör. Inte minst har det varit roligt att möta alla våra missionärer som kommer hem till denna konferens. De gör fantastiska insatser, ofta utan att många egentligen vet vilka uppoffringar de går igenom.

Just nu har jag inte all statistik tillgänglig men det verkar vara fler besökare än vanligt i år. Flera kvällar i rad har det varit spikat i kyrkan och svårt att få plats. Igår kväll var det ca 5250 personer så med den omsättning på människor som finns en sådan här konferensvecka så blir det tillsammans många tusen under en vecka. Till det kommer också många tusen som följer oss via internet.

Stämningen har varit så god. Fridfull, präglad av glädje, allvar och Gudsnärvaro. Det finns en renhet, en öppenhet och en sådan glädjefylld hunger efter Gud hos de som kommer att det är en fröjd att själv få vara med. Det känns lätt att be och lovprisa Herren och även stampa i golvet av glädje när andan faller på. Just detta att kunna vara fri och spontan utan att bli hysterisk, att kunna ha hängivenhet men ändå vara avslappnad och känna sig fri och ändå överlåten är så viktigt. Det är härligt också att höra att så många behov i människors liv blir mötta, även hos de som följer med via TV och internet.

Ikväll predikar jag så nu måste jag förbereda lite till. Vad jag skall tala om får du höra iväll…..   Och så avslutar vi imorgon med att Robert Ekh predikar och jag leder nattvardsgudstjänsten. Det blir en härlig stund. Det har blivit så starka nattvardsgudstjänter på Livets Ord, fyllda med Gudsnärvaro och även då har människor blivit helade.