Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Nationaldemokrat klampar in på Världen Idags debattsida | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag sitter just på en bergstopp i franska Alperna. Det hällregnar men jag ligger i en enkel koj i ett spartanskt rum och njuter av lite bokläsning. Om vädret lättar ser man Mont Blanc. Just nu ser jag bara dimma.

Apropå dimma så hör jag att Världen Idag har publicerat en debattartikel av en, inte sverigedemokrat, utan nationaldemokrat. Frågan är om det går att komma närmare rasism idag? Tydligen innehåller den av mig ännu olästa artikeln en del inlindade antisemitiska schabloner. Är det så har nog omdömet blivit dimmigt. Personligen kan jag inte acceptera att antisemitisk retorik ska ges seriöst utrymme. Jag återkommer med kommentarer så fort jag har fått tillfälle att läsa mer. Förresten, vi bör även ta en ideologisk fight med Sverigedemokraterna, som ibland kan låta väl så fromma. De kan lura med sig en och annan naiv och felinformerad kristen. Det är viktigt att dimman lättar snabbt.