Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Några dagar i Moskva | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så var det dags att lämna Moskva igen. Att komma hit är alltid så speciellt. Det finns inget plats på jorden jag hellre predikar i än Livets Ord i Moskva, bortsett från Livets Ord i Uppsala.

Mats-Ola och Randi Ishoel gör ett fantastiskt arbete och har gett sina liv till Ryssland. Församlingen växer och frodas och är just nu inne i ett renoveringsprojekt av en gammal byggnad man inköpt i centrala Moskva. Det kommer att bli en vacker och modern kyrkolokal. Det är ett underbart trosprojekt.

Det var en härlig dag med fem möten med pastorer från många delar av Ryssland. Så viktigt att uppmuntra och undervisa och det var en så stark Gudsnärvaro när vi bad för dem. Jag talade om att ha sitt sinne vänt emot himmelen, att leva ett liv i lovprisning och Gudstillvändhet och att tillåta Den Helige Ande att rekonstruera mitt inre liv. Om man börjar där så kommer det yttre att läggas tillrätta. Det var starkt gensvar från dessa ledare som en del har stora och vidsträckta arbeten och ständigt behöver mer av Herren.

Det känns som något av det viktigaste jag gör, att undervisa, inspirera och hjälpa pastorer att lyckas med sitt arbete.

Nu bär det av till Armenien.