Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Några dagars vila. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu tar jag några dagars semester tillsammans med min fru Birgitta. Det var lite väl lite av den varan i somras och nu skall vi fira hennes 60 års dag privat genom att åka bort och koppla av lite. Jag återkommer så ofta det är möjligt men det kan bli lite oregelbundet. Vi får se. Det skall bli skönt efter alla resor och allt annat som hänt i höst. Har laddat upp med böcker och annat och och ser fram emot att ta det lite lugnare.

Här hemma händer det ju alltid något. Ett rockband står på altaret i en kyrka och skriker ut sina grejor. Helt sjukt!! Andra hånar och häcklar i kyrkor och kommer undan med att det måste ju finnas en debattt om sker. Visst, men kanske fel plats, fel tid och också ofta fel personer.

Nåväl, det växer nog upp ett släkte som har både Guds kärlek, Guds kraft och Gudsfruktan i sina liv och då blir det nog annat än gyckel och hån som tar över. Vi har mycket gott att se fram emot när Herren på djupet får tag på våra liv. Allt gott, återkommer så fort jag får till det.