Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Jonas Helgesson på mitt tv-program | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Som jag skrev för ett tag sen hade jag privilegiet att få träffa Jonas Helgesson i slutet av förra året. Han är en fantastisk människa som, trots att han föddes med allvarlig CP-skada, numera är författare, föreläsare och stand up-komiker. Jonas är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt, och i säsongsstarten av ulfekman.nu får du själv träffa honom och höra honom berätta om vad som är drivkraften i hans liv. Klicka här för att se programmet! Det kommer också att sändas på Kanal 10 på måndag 20.00

I samband med inspelningen av ulfekman.nu höll han även en mycket uppskattad föreläsning på Livets Ords bibelskola. Klicka här för att se den!