Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Till Israel igen. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Imorgon bär det av till Israel igen. Vi har en resa för både pastorer och affärsmän och har med oss delegater från flera olika länder. Det är både ryssar, ukrainare, indier, irländare och skandinaver också förstås. Förra året hade vi en likadan resa för främst nordiska pastorer och den var mycket stark. Nu tror vi att det skall bli likadant.

Resan är lite mer meditativ, enligt våra mått att mäta :), med mer gott om tid på de olika platserna för att be och prisa Herren. Vi kommer också att noggrant gå Via Dolorosa vilket har visat sig vara en fullträff för många. Helt plötsligt, när man går där från station till station, går det upp för en själv mer på djupet vad som egentligen hände denna dag då Jesus korsfästes. (Jag har förresten gjort en DVD där vi följer hela Via Dolorosa och berättar om de olika stationerna.)

Vi kommer också både att besöka Knessset, vårt eget center och att ha också ett väckelsemöte i en Messiansk församling. Och mycket gemenskap…..

Själv har jag legat ”däckad” några dar i förkylning och feber. Säkerligen arbetat för mycket, om jag skall tro alla runt mig som ständigt tycker så…..  och dom har nog rätt. Träffade en härlig nunna i Israel en gång som på knagglig engelska talade om hur hon levde ”Via contemplativa” och jag svarade att jag lever nog mer ”Via very, very activa”, varpå hon brast ut i ett stort skratt. Olika kallelser men man får passa sig förstås…

Reser tidigt imorgon så med Guds nåd skall det gå. Vill verkligen inte missa denna resa. Inte minst att visa Israel och alla heliga platser för våra indiska medarbetare som aldrig förut varit i Israel. Förresten om du verkligen vill se hur det var i Israel på Jesus tid, åk till Indien!!! Varenda gång jag besökt en by i Indien har jag spontant tänkt detta. Så här måste det varit på Jesus tid, byar, brunnar med kvinnor som drar upp vatten, får, getter, allt… Dit längtar jag också!!

Skall försöka skriva så mycket det går under denna resa men det kan bli lite oregelbundet.