Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Via Dolorosa | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är tidig sabbatsmorgon i Jerusalem. Vi har kommit från Galiléen igår kväll och kom till Västra muren precis i tid för sabbatsfirandet där. Muren var proppfull av bedjande judar, mer och livligare än vad jag sett på länge.

Galiléen var full av vårgrönska. Israel är aldrig vackrare än så här års. Allt kommer till liv och även öknen grönskar.

Idag skall vi går Via Dolorosa. Oavsett vilken andlig bakgrund man har och vilka åsikter man har om alla kyrkor som byggts längs denna lidandets väg så tar det på djupet att följa Jesus på hans väg till Golgata för mänsklighetens och mins synder.

Här nere fick vi reda på branden i familjen Gnistes hus i Uddevalla. Fruktansvärt! Vi måste be för hela familjen som blivit hemlösa och inte minst Håkan som ligger på sjukhus med svåra brännskador, att han kommer igenom och fullständigt återställs igen. Familjen behöver många förebedjare just nu.