Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Till Boden i helgen. | Ulf Ekman

Det skall bli riktigt roligt att åka till Boden och predika i helgen. Det är första gången jag besöker Boden och är inbjuden av flera församlingar med Svenska kyrkan, Nya Korskyrkan och Pingstkyrkan i spetsen. Ser fram emot detta! Det blir kul att besöka Norrland igen.

En del Norrlandstidningar och en socialdemokratisk kyrkorådsordförande är mer tveksammma (du kan läsa om det här, här och här). Det är helt OK men det kommer nog att gå bra, trots att de verkar vara irriterade på att jag är positiv till Oasrörelsen. Det är jag ju. Det är något av det bästa som hänt på senare år. Så många kristna som blivit förnyade. Det är då inget att vara negativ till tycker jag. Nog är jag lite förvånad över att en del är störda över dem.

Inte minst är det viktigt att kunna, som allt oftare nu på senare tid, kunna vara med i allt bredare allkristna samlingar där troheten till Jesus får vara i centrum, där Andens tilltal får frihet och Bibeln återupptäckas och tillämpas i det egna livet. Det är definitivt ett annat andligt klimat i Sverige nu och så roligt och viktigt att kristna från olika sammanhang kommer samman för att be och ha gudstjänster tillsammans för att sedan nå ut till ett alltmer sekulariserat land.