Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Roligt besök i Boden. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det var riktigt roligt att komma upp till Norrland och predika i Boden. Snön och isen låg kvar men det var varmt och öppet i Anden. Det känns speciellt att på två veckor besöka både syd och nord i Sverige, från Malmö till Boden på detta sätt. På båda ställena var det ju en så bred uppslutning på mötena.

Det var första gången jag var i Boden och det var också första gången någonsin jag fått en inbjudan som kommit från samtliga församlingar, kyrkliga och frikyrkliga i en stad. Alla var med! I spetsen stod alltså Svenska kyrkan, Nya Korskyrkan och Pingstkyrkan. Det kom folk från hela Norrbotten och så kul att också kunna träffa f.d bibelskolelever, partners till vårt arbete, folk från Oasrörelsen, gamla studiekamrater och präster och predikanter från olika håll, m.m.

Inte minst kändes det viktigt att det jag har känt i mitt hjärta i flera år verkligen börjar manifesteras, nämligen en kärleksfull andlig enhet mellan allt Guds folk. Detta var något som faktiskt Herren på olika sätt talade till oss redan i starten av Livets Ord och som ligger som ett grundläggande andligt DNA. En del som kommit med på senare tid har inte alltid haft kunskap eller förståelse för detta men så var det, även om många kontroverser kommit i vägen.

Något man upplever från Herren som ett tilltal kan ta lång tid att förverkligas, längre än man anar.  Det är alltså roligt att se att det vi ett flertal gånger fick som profetiska tilltal för länge sedan börjar nu steg för steg att bli verklighet även om vi bara är i början av detta.

Det var alltså definitivt en mycket viktig helg i Boden. Den här typen av möten, med denna bredd och en sådan andlig förväntan, är jag beredd att satsa på att engagera mig i, i Sverige. Jag tror att det kan bli ytterligare en plogspets för att både uppmuntra allt Guds folk till större frimodighet och att mobilisera till att verkligen nå ut till på nytt i Sverige med evangeliet.