Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Skärtorsdagskväll. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Kom just hem från en så stark och helt fantastisk nattvardsgudstjänst på Livets Ord. Joakim Lundqvist predikade om Getsemane och om Jesu instiftande av nattvarden på ett så fängslande sätt och sedan var det en stor nattvardsgång med nästan 700 personer.

Underbar musik och tillbedjan och så innerligt allvarligt på rätt sätt. Nu intensifieras den Stilla veckan. Jesus föråds och kastas i fängelse över natten i översteprsäten Kajafas palats för att dömas tidigt nästa morgon och överlämnas till Pontius Pilatus.

Imorgon är det Långfredag eller som andra säger, den Goda Fredagen. Hela dagen imorgon går åt att följa Jesus till Golgata. Vi följer honom timme för timma. Skall på gudstjänst imorgon igen kl. 10:00.