Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Twitter. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Som någon påpekat så har jag även börjat med Twitter. Det är ju ett helt annat sätt att kommunicera, med korta meningar. Det är bra för min disciplin, att tvinga sig att vara kortfattad och försöka säga något förnuftigt utan att förfalla till trivialiteter och trams.

Skall bli kul att försöka utveckla detta och även följa andra som twittrar (märkligt ord som krånglar på tungan) men jag måste säga att jag trivs väldigt bra med bloggandet så det försöker vi ett år till med.