Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Svärmor fyller år. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Idag fyller min svärmor Maj Nilsson år, närmare bestämt 94 år. Inte dåligt! Glad och pigg är hon också. Hon bor med sin man Sten i ett omsorgsboende som han behöver mer än henne. Hon hör lite dåligt och blandar ihop minnena lite ibland men är för det mesta otroligt klar och lättbegriplig. Det är och har alltid varit så trevligt att umgås och samtal med henne. Hon har ett så vaket intellekt.

Jag har aldrig haft något svärmorsproblem under hela vårt äktenskap. Maj, som som tillsammans med Sten har varit missionär i Indien har alltid varit så stöttande och uppskattande och lätt att ha att göra med. Hon är en riktig evangelist som aldrig missar en möjlighet att berätta för andra om Jesus.

Hon har varit barnvakt för alla våra barn, korrekturläsare åt sin man Stens böcker, engagerad i församlingen och alltid aktiv och utåtriktad. I församlingen kunde hon i ett skede nästan varenda medlems namn och vem de var gifta med, vad deras barn och barnbarn hette osv. Speciellt var hon angelägen om att alltid välkomna utländska gäster och internationella elever. Hon är faktiskt ett strålande exempel på en riktig kristinna.

Grattis idag på din födelsedag, Maj!!