Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Debattartikel tillsammans med Swärd, Salomonsson, Sjöberg och Gustavsson | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

I dagens nummer av Dagen har jag tillsammans med fyra andra i Claphaminstitutets styrelse skrivit en debattartikel med anledning av att Högskoleverket härom veckan underkände ett antal teologiska utbildningar i Sverige. Läs gärna artikeln här.

På samma tema skrev jag också en ledarkrönika i Världen Idag. Den kan du läsa här.