Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Veckan efter. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

På sommaren finns det alltid en ”veckan efter”. Det är veckan efter Europakonferensen då de flesta, ibland med trötthet in i märgen gör de arbeten som behövs för att återställa allt efter konferensen. I år har det gått fort och det verkar fungera mycket bra.

En sådan här vecka finns det mycket att samla upp. För min del en massa skrivande, mejl och annat. Nu åker jag bort några dagar. Skall hjälpa min yngste son att flytta till Lund där han fortsätter sina studier. Därifrån åker jag till Oslo för att medverka i Jesus Church’s sommarkonferens med Stefan och Anne Christiansen under kommande fredag och lördag.

Det är många och regelbundna besök hos mina svärföräldrar. Det känns som om livet sakta går mot sitt slut för Sten men man vet aldrig, han har piggnat till förut. Birgitta är där så ofta hon kan men nu reser vi bort några dagar även om det känns lite riskabelt.

Det blir alltså lite oregelbundet nu med bloggandet under några dagar. Det är alltså en blandning av några semesterdagar, flytt, uppföljningsarbete och annat men hoppas kunna komma tillbaka snart igen. Förhoppningsvis till eller efter helgen.

Allt väl tills dess till er alla där ute i bloggosfären.