Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Besök på Kanal 10. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Kanal 10 har gjort ett konststycke genom att lyckas komma ut på Comhem vilket gjort kanalen tillgänglig för många sekulariserade svenskar. Det är verkligen en bedrift och något som förpliktar. Därför var det extra roligt att förra veckan vara med och hålla i en kväll. Vi var sju stycken från Livets Ord som fick samtala, intervjuas, predika och betjäna med bön och musik. Det kändes  mycket friskt och vi upplevde alla en påtaglig Gudsnärvaro hela kvällen. Det kom in ovanligt mycket böneämnen från publiken och också många tacksägelseämnen. Härligt att kunna betjäna på detta sätt!

Under nästa år kommer vi på Livets Ord att utveckla  vår svenska TV-satsning ännu mer. Vi kommer bland annat att ha ett program där jag som programledare kommer leda ett varierat utbud i en satsning som heter, ”En kväll med Ulf Ekman”. Där kommer vi att fortsätta att ha speciella gäster, som i det nuvarande programmet, ulfekman.nu (som du kan se på vår hemsida) men bredda detta ytterligare med olika musikinslag, levande publik, vittnesbörd, aktuella analyser och betjäning av TV-tittarna och mycket annat. Jag ser verkligen fram emot att utveckla detta program (samt en del andra andra program) och tror att det kommer att vara till stor glädje och många härliga överaskningar för tittarna. Det kommer att börja sändas på Kanal 10 under våren.

En snabb kommentar för er som undrar; Var inte oroliga. Vi kommer att släppa ett brett spektrum av personer, från Livets Ord och andra håll. Själv tycker jag om att fungera som katalysator för detta.