Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Läget på Haiti… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Är just nu i södra Florida, kom igår kväll och undervisade två pass i morse om våra prioriteringar, våra attityder och våra principer. Om himmelriket är i centrum får vi definitivt ett annat perspektiv på vårt liv på jorden, vår kallelse här, vårt sätt att förvalta våra ägodelar och vårt behov av att leva öppet inför Guds tilltal att betjäna andra.

Här i Florida överflödar media av nyheter från Haiti. Det är ingen tvekan om att vårt team, som fått viss uppmärksamhet i svensk media, kommer att få bråda dagar. Det är viktigt att när vi ber för Haiti också ber om beskydd för alla hjälparbetare som är där, både att hjälpen når fram, att deras arbete är effektivt och att de själva är beskyddade i den alltmer tilltagande laglösheten.

I söndags tog vi i församlingen i Uppsala upp ett extraoffer till situationen på Haiti och jag måste säga att det verkligen var fantastiskt att det i ett extra andraoffer kom in 320 000 kronor (inklusive löften). Det är väldigt roligt att det kom in så mycket pengar så snabbt. Det visar på en fantastisk offervilja. Dessa medel kommer verkligen att behövas.

Apropå affärsmän så är dessa ofta snabba att gensvar och det är en välsignelse med både stora gåvor från de som kan och änkans skärv. Ett stort tack till alla församlingsmedlemmar och andra som gav i detta offer.

Här kan du se och läsa om vårt Haititeam:

SvD

Unt

Världen Idag

Dagen

SVT Gomorgon Sverige

SVT ABC

SR Radio Uppland

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=1004925,00.html?from=puff