Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Inspelning av ”Kväll med Ulf Ekman”. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så, efter en massa förberedelser var det då äntligen klart med inspelning av första programmet. Välfylld publikläktare och mycket förväntan. En vacker studio och studiopersonal som var taggade till bristningsgränsen. Bra musik med Trio Sandberg och så förstås Samuel Ljungblahd.Så bra!

Det var lite pirrigt att börja. Det är ju ett lite annat format för mig med en så nogrann TV studio inspelning men det verkar som alla tyckte det gick bra.

Så bra att kunna intervjua Haititeamet. De är ju verkliga hjältar. Så en intervju med Ljungblahd. Det var kul. Killen är otroligt duktig och skön.

Roligt också med Stefan Swärd och Mats Tunehag och ide´utbyte mer än  hetsig debatt om klimatfrågorna. Båda två har viktiga synpunkter att komma med men tycker uppenbart olika.

Jo, det blev en späckad och händelserik kväll med mycket mingel efteråt och nu hoppar jag i säng. Imorgon skall jag se hur det blir i slutproducerat skick,  torsdag kl 21:00 på kanal 10.