Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Stark start på E 21. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Igår kväll startade E 21. Det blev en verklig stark start. Mabee Center på ORU som håller ca 10 000 var mycket välfyllt redan första kvällen. Mycket lovsång, bland annat Ihops lovsångsteam. Flera olika predikanter och bön på ett antal olika språk, hebreiska, grekiska arabiska, latin, m.m.

Kvällens tema var renhet och helgelse med en speciell utmaning till den unga generationen att leva helt för Herren, men egentligen till oss alla. Tim Ross, ungdomspastor i Potters Church i Dallas gjorde ett verkligt starkt och äkta intryck. Han höll en oerhört bra predikan där han delade hur märkligt han tyckte det var att Herren ville att just han skulle tala om renhet.

Han hade blivit sexuellt utnyttjad som 8 åring och sedan i tonåren blivit fullständigt intagen av pornografi. Herren frälste och befriade honom och på ett väldig autentiskt sätt berättade han om sin väg och utmanade på ett väldigt kärleksfullt och ödmjukt sätt alla att söka Herren för frihet på detta så inflammerade område. Den var en så stark gudsnärvaro när han delade och så många kom fram för förbön.

Det är en väldig härlig ton av ödmjukhet, enhet och sökande efter Herren i konferensen. Roligt också med så många delegater från hela världen.