Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Äntligen hemma. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så där, efter ett antal dagars försening och tre dagars intensivt körande så nådde jag Uppsala idag eftermiddag. Mycket skönt. Resan var inte så påfrestande men tog ju tid. Att blåsa fram mellan 140 och 180 km/tim, timme efter timme, på Autobahn i Tyskland är ju också en upplevelse. Inte minst lite tröttande efter några dagars intensivt stirrande på alla bilar som susar fram runt omkring en i en strid ström.

Det är så vackert i Europa nu med blommor och grönskande träd. Här i Sverige möttes man av kylan och i Uppsala snö. Vilken skillnad. Inte undra på att svensken sitter mycket inne.

Den karismatiska ledarkonferensen i Rom fick flyttas fram men det gjorde att jag kan predika hemma på söndag, vilket jag missade förra söndagen. Då får vi också besök att Stefan Gustavsson som kommer att informera om Svenska Evangeliska alliansen. SEA växer och är en viktig organisation för att ena och stärka den bibeltroende rösten i landet. Det behövs sannerligen i dessa tider.

Skönt att vara tillbaka i Sverige. Det händer ju saker här hela tiden och det finns en del att kommentera. Jag skall försöka göra detta nästa vecka. Nu skall jag istället försöka lägga mig någorlunda tidigt så jag har krafter att förbereda helgen. Jag ser verkligen fram emot att predika på Livets ord på söndag och även berätta något, speciellt från E 21.