Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
”Kväll med Ulf Ekman.” | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Igår spelade vi in dagens avsnitt av ”Kväll med Ulf Ekman”. Vi har sedan ett program till kvar att göra innan sommaruppehållet. Det har varit väldigt roligt och lärorikt att göra dessa program och vi har fått så mycket positiv feedback på dem. Det är ju ett annorlunda format än ”prediko-TV” och har varit så roligt att arbeta med detta. Inte minst att göra intervjuer, som jag verkligen tycker om, samt panelsamtal. Det som har varit skoj har också varit mixen mellan andligt och socialt mellan vittnesbörd, förkunnelse och argumentation.

Vi är fortfarande på nybörjarstadiet och har än så länge bara gjort åtta program så jag tror att det med tiden skall kunna växa på många olika sätt och bli riktigt bra. Våra medarbetare är väldigt duktiga och innovativa och håller en hög nivå.

Vi har mycket idéer och det finns många spår att komma in på. Vi vill ha en blandning mellan socialt patos och samhällsengagemang, ideologisk och teologisk diskussion och debatt, tankar om vad som rör sig i kristenheten idag och härliga vittnesbörd där människor på olika sätt blivit berörda av Jesus, samt bra musik.

Inte minst har det det varit roligt med alla intressanta gäster vi haft. I princip alla vi frågat har velat ställa upp och komma, så det har gett en bra spänst åt programmet.

Idag kommer du att få se ett panelsamtal om det kommande valet. Medverkande är Elisabeth Sandlund, chefredaktör för tidningen Dagen, Nasrin Mosavi Sjögren, debattör och krönikor i bl. a. Världen Idag och en av Sveriges mest inflytelserika politiska bloggare, Dick Erixon. Det blev ett mycket bra samtal om ett oerhört viktigt ämne. Alla tre är mycket duktiga och rutinerade. Valet är ett ödesval på många sätt och mycket står på spel. Mer om valet på denna blogg lite längre fram.

Marcus Birro var bokad men fick ge återbud i sista stund. Han kommer istället i ett kommande program. Jag ser fram emot en ordentlig intervju med honom.  Istället berättade Hans Weichbrodt om Jesusmanifestationen där de sista förberedelserna nu är igång. På lördag är det dags. Kom till Stockholm och var med på denna unika händelse!

Nästan varje gång i programmet har vi haft besök av något som kunnat berätta om ett helande där de klart upplevt att Jesus botat dem. Ikväll är det Lena Danstål som på ett gripande sätt berättar hur hon blev fullständigt botad från många års lidande och smärta på grund av fibromyalgi. Ett mycket starkt vittnesbörd. Titta gärna kl. 21:00 ikväll på Kanal 10 eller på Livets Ord Play.