Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Läs gärna MM. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag är både väldigt glad och stolt över vår tidning MM, Missionsmagazinet. Den har vuxit på många sätt och blivit en en mycket bra tidskrift som når ut långt, ca. 30000 hem i Sverige. Det senaste numret, som kom i min hand för någon vecka sedan, är jag speciellt glad över. Det ger en så bred, härlig och spännande bild av olika sidor av modernt missionsarbete. Temat är ”Kina visar upp ett nytt ansikte.” Det innehåller en rad intressanta artiklar och vittnesbörd.

Bland annat står det om hur en troende undkom självmordsbombsattacken i Moskvas tunnelbana. I över femton år har Christer Linebäck berättat om Jesus i svenska klassrum och han berättar om det i en intervju. Hur är det i Albanien nu och hur går det med att sprida evangelium där? Hur når vi ut med evangeliet i Kina?  Mission i Kaukasus och teamresor till Indien och Sibirien, m.m. Du kan läsa om det stora väckelsemötet som hölls på torget i Hanoi, Vietnam, och undervisning om lovsång.

Allt detta och mycket mer, krönikor och  personliga vittnesbörd, samt uppdatering kring den kommande Europakonferensen kan du läsa om i det senaste numret av MM. Det är faktiskt en mycket härlig läsning, alla 48 sidorna och ett riktigt, riktigt bra nummer. Redaktionen gör ett mycket bra jobb och är väl värd ett stort tack för sina insatser!

Tidningen, som du kan prenumerera på, kommer gratis hem till dig. Vill du ha den sänder vi den gärna till dig så får du information om mycket som händer både ute på olika missionsfält och här hemma i Sverige. Här kan du läsa MM på nätet och beställa din egen gratisprenumeration.