Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Fortsätt stöd kristna irakier! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Den kampanj som nu kommit igång att stödja kristna irakier måste fortsätta.Fler måste engagera sig! Gå in och skriv under uppropen i Världen idag och Dagen och i din kyrka. Säg till din pastor och andra ledare att tala om detta i kyrkan och sätt press på dina förtroendevalda att ta upp det på alla sätt som är möjligt. Skriv insändare och hjälp andra att agera.Det är viktigt att tiden inte går och intresset svalnar.

Vad som pågår nu är ett kontinuerligt utrotningskrig emot den kristna minoriteten i Irak. Fanatiska islamister lovar att både döda och driva bort varenda kristen i Irak. Bara igår mördades ett antal och dagligen sker övergrepp. Detta är mer konsekvent, grymmare och mer förfärligt än vad vi kan ana. Det finns ingen som helst möjlighet att gömma sig och att i detta sända tillbaka irakier är en dödsdom över dem. Det är också en moralisk oanständighet utan dess like. De som flyr måste också kunna få en hemstad i Sverige.