Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Till Brasilien. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så bär det av igen. Nu gäller det en kortare resa till södra Brasilien. Under en längre tid har vi haft kontakt med en samling församlingar i södra Brasilien med huvudförsamling i Porto Alegre. En av pastorerna har under ett antal år kommit med en en eller flera bussar brasilianare på våra resor till Israel.

Under en längre tid har han bett mig komma och predika hos dem men det har inte funnits plats för detta i schemat. För lite mer än entt år sedan fanns en öppning och jag åkte dit och predikade på en konferens anordnad av församlingen Encontras de Fe som har ett nätverk av församlingar och ca 20000 medlemmar. Det var mycket lyckat och roligt att se deras växande arbete. De har en klar och härlig evangelistisk inriktning men behov av att stärka och utrusta sitt folk i Guds ord och förstärka sitt församlingsbyggararbete.

Vi fick en förfrågan om vi ville hjälpa till genom att starta en bibelskola och utveckla ledarträning. Nu har det kommit så långt att bibelskolan skall starta. Vi har sänt ner Calle och Ingrid Lilja som nu bor där och  skall leda bibelskole arbetet vilket de har lång erfarenhet av. De har förut arbetat för oss i Singapore, Ryssland, både i Moskva och St. Petersburg, Bulgarien, Estland och Israel samt hemma på LOBC.

Jag reser ner idag och skall tala på en konferens för ca 4000 och samtidigt starta bibelskolan. Vi har ca 250 elever anmälda och det är var lokalen vi har i år rymmer. Det skall bli otroligt roligt att starta LOBC Brasilien tillsammans med Encontras de Fe. jag hoppas vi kan få vara med att betjäna Kristi kropp på ett starkt sätt i Brasilien och nå ut med de glada nyheterna om Jesus ännu längre.