Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Annandag Påsk. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Hemma igen, något trött,  efter en oerhört lyckad Påskretreat. Det var något av det bästa jag varit med om på länge. Så koncentrerat kring Jesus och Påskens olika dramatiska händelser. Härligt att kunna gå i tystnad, som vi gjorde delar av retreaten, och fyllas av Guds ord och låta Anden konkretisera hela Passionsberättelsen i våra liv. Fantastiskt att kunna fira nattvard varje dag och se hur Herren starkt berörde deltagarna högst personligt.

Det fanns gått om tillfälle att få enskilt samtal med tillfälle att bekänna synd och få tillsagt syndernas förlåtelse i enlighet med Guds löften och vi skrev ner synder och problem på lappar och kastade det symboliskt i elden vid Påskbrasan på lördagskvällen innan vi vakade in uppståndelsen. Uppståndelsekraften är både tillräcklig och ständigt närvarande för alla troende.

Underbart att se hur Andens nådegåvor fungerar mitt i gudstjänsterna och hur levande det blir när människor blir betjänade. Det var en underbar Påsk och fantastiskt att veta att Jesus sannerligen är uppstånden. Inte minst när man ser honom förvandla människor liv på olika sätt. Det var mycket vittnesbörd om hur Herren verkar i deltagarnas liv och mycket glädje och tillfredsställelse när vi åkte därifrån. Det kändes som om vi återtagit Påsken!