Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Imorgon dags för Vårseminariet. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så där, nu börjar förberedelserna vara färdiga. Tack och lov blev det några extra dagar som i jag början av året hade svårt att se att det skulle gå att få till i kalendern.

Det har varit intressant att följa flera trådar (det gör jag visst ofta:)). Det blir ju oftast så att det man förbereder hinner man inte fullt ut att gå igenom men detta överarbete kommer väl till pass också vid andra tillfällen. Nu har jag studerat både om Jesu seger, om kyrkan som instrument för att forma oss, om det positiva lidandet och om målet att formas mer till Kristi avbild.

Sedan får vi ser exakt vilket som tar överhanden under dessa dagar. Det beror ju också på vilka behov som finns hos de som kommer. Det blir alltid lika spännande att se vilken väg det hela tar.

Nu har jag hållit på med dessa seminarier i över 25 år men det känns ända alltid lika roligt, viktigt, pirrigt och oberäkneligt. Det går inte att ha sin trygghet enbart i förberedda anteckningar, även om jag i år har många sådana. Tryggheten får man ha i Herren och de skall bli spännande att se vad han kan göra av det hela. Välkommen!