Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Dags för ny inspelning… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Ikväll gör vi en ny inspelning av KMUE, ”Kväll med Ulf Ekman.” Under sommaren blir det uppehåll så nu har vi två program kvar. Dagens inspelning blir spännande. Vi skall diskutera Kalla Faktas behandling av Frälsningsarmén. Kommendör Marie Willermark och Stefan Swärd medverkar och samtalar om detta.

Vi kommer också att ha ett samtal med ett antal unga teologer om teologins plats och betydelse inom framförallt församlingsplanteringsinitiativen som pågår runt om i Sverige. Med oss är David Nyström, Joel Halldorf och Henrik Engholm. Dessa två samtal kommer sedan att sändas i två olika program under maj. Det om Frälsningsarmén kommer imorgon. Det är viktiga samtal och jag hoppas du tittar på båda programmen.