Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Dags för Jesusmanifestationen igen. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

På lördag är det dags igen för Jesusmanifestationen. Hoppas du kan komma. Du behövs där! Det är en unik händelse i Sverige och faktiskt också om man jämför med andra delar av världen. Att så många, ca 20 000 kristna samlas, inte för en kampanj, en demonstation eller för att lyssna på en talare utan kommer samman för att tillsammans manifestera kärlek till Jesus på detta sätt är unikt.

Jesusmanifestationen har vuxit från år till år. Den är ännu ung och har mycket kvar att ge. Risken är att man tänker att om man har varit med en gång så räcker det. Tänk inte så! Speciellt i en tid då den kristna tron riskerar att marginaliseras och trängas bort från det offentliga rummet är det viktigt att ta plats igen.

Det är något alldeles speciellt att tillsammans med så många tusen andra böja knä och be för Sverige. Frågan är om det någonsin har hänt förut i Sveriges historia på detta sätt. Vi lever i speciella tider och då behövs det också speciella redskap och manifestationer för att fortsätta påminna Sverige om Jesus, påminna kristna om behovet av att sträcka sig både upp till himmelens Gud och ut till människor i världen och påminna Gud om de löften han har gett, att besöka vårt land.

Kom och be tillsammans med troende från många olika kyrkor och samfund. Du kommer att bli överraskad av hur många härliga syskon du har i så många olika sammanhang och det kommer att stärka enheten mellan oss och e oss frimodighet inför framtiden. Vi är många, fler än vad en del anar, så låt oss mobilisera.