Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
En miljon niohundrasextioåttatusen och 24 kronor plus ca 1, 7 milj. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så mycket, 1968024 kr, har kommit in under vårens kampanj, Missionsmiljonen. Missionsmiljonen, som man kan läsa mer om i senaste upplagan av Missionsmagazinet är en insamlingskampanj som Livets Ord haft under våren för att kunna fortsätta att sprida evangeliet i många länder.

Vi har under många år bedrivit missionsarbete i ett stort antal länder. Alla som håller på med olika slag av mission vet att det kostar. Evangelium är fritt, av nåd, men att föra ut det är alltid kopplat med  stora utgifter. Faktiskt är det så att det största enskilda problemet i att kunna fortsätta missionsarbete alltid är ekonomin. Finns det pengar kan man arbeta.

Därför är det oerhört glädjande att så många, över hela landet stött oss i denna kampanj. Kampanjen drar vidare över sommaren men i början av juni gjorde vi ett avslut. Det gjorde vi för att den summa som då hade kommit in matchades av en givare. Då låg vi på ca 1,7 miljoner vilket innebär att till de nästan 2 miljoner som hittills kommit in så läggs ytterligare ca 1,7. Vi är oerhört tacksamma för detta, både alla små och stora gåvor, och innan vi är framme vid Europakonferensen så kanske vi till och med är uppe i nästan 4 miljoner.

Ett stort och varmt tack till alla glada och offervilliga givare!

Här kan du läsa mer om Missionsmiljonen.