Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Semester och sånt… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu är det semestertider och jag har lite oregelbundet med lite arbete och lite semester. Firade midsommar på vår vackra gård Ribbingebäck och och det var så härligt hur våra församlingsmedlemmar är aktiva på så många olika områden. Gården är så fin och så många frivilliga hjälper till att hålla ordning. Nu avlöser det ena lägret det andra hela sommaren på gården. Det är helt fullt.

Jag var riktigt nöjd med gudstjänsten i söndags. Mitt i midsommar kommer ändå så mycket folk till kyrkan. Jag blev riktigt förvånad. Viktigt att tala om Johannes Döparen och behovet av omvändelse och ett sådant gensvar.

Sedan blir det ett antal ställen som skall besökas, inte minst i Norge  innan det drar igång på allvar med Europakonferensen. Har sådan bra känsla för den i år. Välkommen!!

Ja, det blir nog lite oregelbundet bloggande i sommar men jag skall ändå försöka att få till det med jämna mellanrum. Så vi hörs i sommargrönskan och hoppas du får en härlig sommar!