Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Iväg till Norge. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Imorgon bär det iväg till Norge. Jag tycker alltid mycket om att åka till detta härliga broderland. Det är ett land som trots närheten till Sverige är annorlunda och är det på ett mycket fräscht sätt. För mig har det alltid varit roligt att förkunna där och ibland önskar jag att jag haft mer tid för att åka dit. Under årens lopp har vi också haft så många bibelskoleelever därifrån. Så Livets Ord har alltid haft en nära och viktig relation till Norge.

Imorgon, fredag, predikar jag för norska Oasrörelsen i Fredrikstad. Det är första gången för mig att möta dem och det ser jag verkligen fram emot. Det verkar har rönt en del uppmärksamhet men det skall bli mycket intressant och roligt.

Sedan smyger jag över gränsen för att träffa Sverre Larsson i Strömstad, äta makrill och sedan predika  i hans kära Krokstrand, på Folkets Hus. Ett öppet och evangelistiskt möte för ortsbefolkningen och ditresande.

Sedan tillbaks till Norge igen och till Sarpsborg för att installera Remi Höidahl som pastor i en nybildad församling som då proklameras ut.

Så vidare till Oslo och till Jesusfestivalen arrangerad av Jesus Church och Stephan och Anne Christiansen.

Det ser ut att bli en full vecka innan vi återvänder till Sverige på torsdag. Då väntar uppstart för frivilliga för Europakonferensen på fredag och sedan börjar vi på den på söndag kväll den 24:e då jag predikar.

Så, några spikade veckor av förkunnelse och mycket gemenskap med Guds folk från många olika sammanhang ligger framför. Det skall bli mycket roligt.