Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Europakonferensen igång. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så var det igång och igår vi fick en mycket härlig konferensstart tycker jag. Det var verkligen mycket folk som samlats redan till första mötet och glad och förväntansfull stämning.  Naturligtvis skedde allt gentemot en bakgrund av tragedin i Norge. Jag höll ett tal om detta och bad pastor MatsOla Ishoel som var i Oslo när tragedin skedde att berätta och så bad vi för Norge. Det hela hänger som en ofattbar mörk skugga över Norden.

Idag talade Stefan Salmonsson om omvändelse och fortsatte på det tema jag påbörjade igår. Det var en mycket bra förmiddag och lovar gott inför veckan.

Nu ser jag fram emot att åka in och höra Hans Weichbrodt ikväll. Hans förkunnelse är så bibelbaserad och Jesuscentrerad. Den berör så många människor.