Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Dags för Bokmässan. | Ulf Ekman

Idag åker jag ner till Bokmässan i Göteborg. Vi har haft  monter där under flera år men det är första gången jag personligen är med. Det skall bli spännande. Får nog hålla plånboken antar jag:) Det kommer säkert finnas massor som vore intressant att köpa.

Under lördagen kommer jag att hålla ett kort seminarium kl. 10:30 och presentera första delen av mina memoarer. Du är välkommen att komma och lyssna om du har vägarna förbi.

På söndag blir det predikan i Livets Ord Göteborg. De firar 10 års jubileum. Ser fram emot att vara med på detta.