Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Fantastisk Indian Children Gala! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vilken fullträff det blev igår med Indian Children galan på Livets Ord. Över 1000 personer dök upp för en helkväll som började redan klockan 17:00 med mingel och  indisk basar. Sedan följde konserten som var så lyckad. Det varvades mellan samtal, intervjuer, TV inslag, appeller och musik. Det var otroligt bra utfört.

Detta är första gången vi gjort något liknade för Indian Children, det initiativ som startades för nu snart 13 år sedan. Arbetet har verkligen vuxit rejält sedan dess och finns nu, förutom i Calcuttas (numera Kolkata) slum, på ett flertal platser i Indien.  Man arbetar mycket med sjukvård, mat, skolundervisning och att rädda sexuellt utnyttjade barn.Allt för att ge de allra fattigaste barnen i slummen möjlighet till att överhuvudtaget få en framtid.

Det var lite nervöst hemma hos oss dagarna innan men Birgitta, som leder arbetet gjorde så bra ifrån sig. Hon kanske inte känner sig helt bekvämt på scenen som offentlig talare men det var ingen tvekan om att hennes passion, engagemang och kärlek till de fattigaste av fattiga av Indiens barn strålade fram och hon kommunicerade riktigt bra. Det är för övrigt helt fantastiskt att arbete med den kvinna:)

Det var så härligt att lyssna till härliga musikinslag av Julia Alvgard, Erik Runesson och den så dynamiska Gladys del Pilar och inte minst en strålande och maffig Livets Ords barnkör. Vilka duktiga musiker!

Det sprakade av indiska färger och lukter i kyrkan och det serverades massvis av härlig indisk mat och man kunde gå från stånd till stånd och köpa indiska saker och de var så mycket kul för barnen. Helt fantastiskt vilken stämning det var redan innan konserten började och så fortsatte det hela kvällen.

Ett stort tack till alla frivilliginsatser!! Och tack alla generösa givare! Nu är det nog en del trötta men nu mycket glada personer som tog sig igenom denna helt unika insamlingskväll.