Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Hem från Moskva. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vilken helg det blev i Moskva. Söndagen speciellt, var mycket givande. Livets Ord i Moskva är den största gudstjänstfirande protestantiska församlingen i Moskva och det märktes inte minst i söndags med fullpackat hus hela dagen i den härliga nyrenoverade kyrkolokalen. Jag predikade i tre möten och det var ett mycket starkt gensvar.

Alltid så roligt att komma dit och se församlingens glädje, utåtriktade insatser, tillväxt och inte minst de som ständigt kommer till tro, vecka efter vecka. MatsOla och Randi Ishoel gör ett fantastiskt jobb och är ett så bra pastorspar. Församlingen är en förebild för många hundra församlingar över hela Ryssland.  Jag är verkligen mycket stolt och glad över vad som händer i Moskva. Det är väl värt ett besök om man har vägarna förbi.