Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Birros bord. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Idag var det dags att besöka Expressen och bli intervjuad av Marcus Birro. När vi kom dit möttes vi av en trevlig tjej som sedan hjälpte till med sminket. Det visade sig vara Pelle Hörnmarks dotter som gjorde praktik på Expressen. Roligt!

Vi stötte ihop med Kikki Danielsson som löpt gatlopp i media igår och var rätt upprörd. Jag tror inte hon riktigt förstod vem jag var tills programmet började men vi fungerade bra ihop och det var riktigt roligt att träffa henne och lyssna på henne.

Birro var i högform och hans sidekick Annika Leone fungerade bra.  Efter ett tag slängde han på ett gammalt videoklipp från ca 1990 med mycket tungotal, naturligtvis, vad annars:) så jag fick reda ut det också. Inte dumt faktiskt. Intressant att en man som Birro är såpass modig och rak och väldigt nyfiken samt intresserad av att ta itu med fördomar. Är det hans italienska påbrå som gör honom så öppen och rak, är det att han är från Göteborg eller kanske att han faktiskt vill vara en ärlig och rak människa? Roligt var det i alla fall att få vara med på ett program med bra tempo och intressant innehåll. Jag såg programmet på nätet och det blev bra förutom att jag fick ladda ner några gånger. Hoppas du slipper det.

Här kan du se programmet