Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Karismatisk konferens i Rom. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

För ett tag sedan fick vi inbjudan att vara med som deltagare i en stor karismatisk konferens i Rom den 1:a och 2:a juni. Den hålls i Olympiastadion och en är en jubileumskonferens över den karismatiska väckelsen inom Katolska kyrkan. man räknar med ca 50000 anmälda deltagare som kommer dit från hela världen.

En del kända namn talar som Ralph Martin, Raniero Cantalamessa, Patty Mansfield, Michelle Moran m.m. Påven Fransiskus kommer dit och talar vilket lär vara första gången en påve kommer ut och talar på ett event organiserat av den katolska karismatiska rörelsen på detta sätt.  Ser fram emot detta!

Här är en länk:  http://www.iccrs.org/Dettaglio.php?id_liv3=1072