Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Europakonferensen är i full igång. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Under så många år har denna härliga Europakonferens gått av stapeln i slutet av juli. Ofta med vackert väder och många besökare. I år likaså. Det är i år ett stort utbud av talare och aktiviteter och det verkar som konferensen fått en mycket bra start.

För Birgitta och mig är det naturligtvis annorlunda eftersom vi inte längre är aktivt engagerade eller talar. Det hindrar oss dock inte från att be för konferensen, dess talare och dess besökare. Den har ju alltid varit en plats där många människor fått möta Gud på ett starkt sätt. Så kommer det säkert att vara även i år. Vi ber att många skall få bli både fördjupade, upplivade och stärkta i sin vandring med Herren under denna viktiga vecka.

Någon frågade mig hur det känns att inte tala på Europakonferensen. Det är klart att det känns lite annorlunda men samtidigt helt naturligt. Jag tycker det är härligt att se hur den unga generationen så kraftfullt och initiativrikt tagit över och utvecklar konferensen och jag önskar verkligen alla, både de som arbetar så hårt med konferensen och alla deltagare från när och fjärran, Guds välsignelse i allt arbete, alla möten och relationer.

Själva kommer vi att besöka något enstaka möte, vi följer med på nätet och får även chansen till fin gemenskap med många vänner som besöker oss hemma. Det är underbart att ha gemenskap med allt Guds folk!