Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Boken om vår väg till katolska Kyrkan nu på väg. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664

Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664

Efter att ha haft ett uppehåll en tid kommer jag att komma igång igen med bloggandet. Snart kommer jag med en egen hemsida och lite längre fram med pod-cast.

Nu vill jag bara puffa lite för att vår bok om vår väg till katolsk tro äntligen är på väg. Den heter; ”Den stora upptäckten” och beskriver de nästan 15 år vi steg för steg varit på väg.

Det var inte från början en medveten väg utan det hela gick steg för steg med gradvis ökad insikt och så småningom kom vi fram till behovet att fatta ett beslut. Detta kom sent i utvecklingen. Utvecklingen kan sammanfattas i fyra små ord: Upptäckta, uppskatta, närmas och förenas.

Hur allt detta gick till, vilka stötestenar som fanns, vilka tveksamheter och vilka härliga upptäckter vi hade längs denna ganska långa väg får du läsa om i denna bok. Den kommer den 2 november 2015 men kan redan nu förbeställas ifrån Catholica förlag. Se länken här nedan.

http://catholica.se/sv/vittnesboerd/189-den-stora-upptaeckten-var-vaeg-till-katolska-kyrkan-9789185608508.html