Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Reserapport från Steubenville, USA | Ulf Ekman
Ulf och Birgitta delar sitt vittnesbörd på Defending the Faith Conference, Steubenville.

Ulf och Birgitta delar sitt vittnesbörd på Defending the Faith Conference, Steubenville.

I slutet av juli 2015 inbjöds vi att tala vid en konferens på Franciscan University Steubenville. Vi fick själva höra många talare som vi läst böcker av och tycker mycket om. Dr Scott Hahn var vår värd och det var väldigt fint att få samtala i timmar med honom. Ulf talade i konferensen om förändringar i det andliga klimatet i Sverige, och tillsammans delade vi våra teologiska och andliga erfarenheter i vår vandring till den Katolska kyrkan. Det var mycket roligt.