Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Välkommen till vår nya hemsida: | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så har äntligen vår nya hemsida på ulfekman.org blivit klar. Vi är väldigt glada och stolta över den. Ni får ha tålamod med oss så här i början när allt skall trimmas in men vi hoppas den skall fungera till belåtenhet och att ni verkligen skall tycka om den. Det finns mycket att gå in och titta på!

Ni kan följa oss på våra resor. Min blogg ligger där och kommer förhoppningsvis vara mer regelbunden nu. Det finns korta presentationer av en del av mina böcker. De flesta är skrivna under min tid som pastor på Livets Ord. Den andliga andakten finns där. För våra protestantiska vänner så finns alltså ”Dag efter dag bär han oss” kvar som daglig andakt. Många har velat ha den. För våra katolska vänner så kan den verka ny men jag skrev den redan år 2000 och den har hängt med ett tag nu och blivit något av en klassiker. Kanske något i den bör fräschas upp men det kommer steg för steg.

Detta och annat hoppas vi att kunna arbeta vidare med och utveckla utifrån vår katolska horisont. Förhoppningsvis också med ett enhetsperspektiv på hela Kristi kropp.

Välkomna!