Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
På resande fot… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

I helgen inleddes ett ganska intensivt resande som kommer att sträcka sig resten av hösten, nästan fram till jul. Det blir knappt några helger hemma alls. Till detta kommer några utlandsresor.  Nu när vår bok kommit ut så kommer vi att åka runt i Sverige och tala om den i olika församlingar. I söndags var vi i Västerås. Det var en mycket positiv erfarenhet. Det mycket roligt att få träffa kyrkoherde och präster,  ifrån Fransiskanerorden, OFM,  samt många i församlingen.

Efter mässan var det tillfälle för både Birgitta och mig att berätta om vår väg och hur och varför vi skrivit vår bok ”Den stora upptäckten”. Det visade sig vara ett stort intresse  och resulterade också i många fina samtal. Det gav verkligen mersmak att komma till denna fina församling i Västerås och vi hoppas kunna besöka dem snart igen.

Nu åker jag imorgon till Polen för en konferens i Krakow om evangelisation där jag skall undervisa några pass om detta. Det ser jag fram emot. Även där hoppas jag kunna besöka Fransiskanervänner om jag hinner med emellan undervsiningspassen.  Sedan blir det mer eller mindre direkt till Jönköping dit vi kommer att vara nästa helg, i St. Fransiskus katolska församling. Så det blir mycket Fransiskaner en tid nu. De är för övrigt så härligt fria, enkla och omedelbara och evangeliserande och jag trivs bra med dem.