Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
På fredag kommer min podcast igång! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu på fredag, den 10:e februari, kommer jag äntligen igång med  min podcast, ”Tjugo minuter med Ulf Ekman”. Detta ser jag verkligen fram emot. Det blir en pod  en gång i veckan,fredagar, till att börja med.  Den kommer att spänna över rätt många olika fält. Det väsentliga i den kommer att vara det som är det grundläggande och väsentliga i den kristna tron, det vi kristna faktiskt har gemensamt.  Det blir också glimtar ur min egen trosvandring igenom livet och kommentarer till olika företeelser i tiden som råkar fånga mitt intresse och en del intervjuer.

Jag hoppas att podden kan avlyssnas av troende av olika schatteringar( läs: protestanter såväl som katoliker) , samt skeptiker, sökare eller de som inte tror alls. Det blir alltså inte en podd enbart för teologiska nördar eller hetsigt debattlystna apologeter. Det blir förhoppningsvis en lite lugnare form, något jag får träna mig i, men det blir bara trevligt. Podden ger mig förhoppningsvis också tillfälle att själv steg för steg utforska en del områden som jag vill fördjupa mig i lite mer.

Sedan hoppas jag också kunna besvara frågor ifrån de många som undrar över den katolska tron och vill veta mer. Det är ju min självklara utgångspunkt.

Så det blir förhoppningsvis mycket som förenar, en del som blir utmanande och mycket som kan inspirera till att vilja tränga djupare. Själv är jag av övertygelsen att den kristna tron är dynamisk, stark, mycket aktuell i vår tid och så bärkraftig och viktig i den tid som ligger framför oss alla.

Så välkomna att lyssna! Den finns på iTunes och alla andra sätt man vanligtvis kan får tag på poddar.