Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Vad jag skriver om och var jag står. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det kommer många frågor om väldigt mycket olika saker. Som jag skrev alldeles i början så startar jag lite långsamt med denna blogg och kan därför och kommer inte heller att kunna svara på allt. Steg för steg och i samband med det jag skriver om kommer jag naturligvis att svara så gott det går. Det kommer mejl med formliga listor av frågor som man begär besked om. Jag kan inte inse att jag i första hand skall svara på allt detta.

Nu har jag hållit på i lite över tre veckor och det är roligt men det är inte ett heltidsarbete, just nu spurtar jag i förberedelsen för mitt vårseminarium. Under en längre tid hoppas jag dock kunna ventilera olika frågekomplex steg för steg. Sedan är jag naturligivis inte specialinsatt i allt utan får då hänvisa nyfiket sökande människor till teologiska lexikon m.m. som kan ge djupare information om vad olika samfund tycker i olika lärofrågor. Vad jag själv grundläggande står kommer främst fram i söndag förmiddags predikningarna jag håller på Livets Ord.